Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Wim de Kam - 15-08-2016
Cijfer voor deze reis: 10 van 10


De reis over Sumatra was een geweldige ervaring, waarbij de verzorging en uitwerking van het hele reisplan werkelijk uitstekend was! Feitelijk al een groot aantal reisorganisaties gehad, maar Footprint doet het heel erg goed!

De accommodaties waren in ieder geval zeer afwisselend. De accommodaties in Padang en Harau waren fantastisch,terwijl Samosir eveneens prima was. Het enige minder geslaagde was Sipirok, omdat daar de kamer niet goed was en er totaal geen sprake was van enige sfeer.
De maaltijden bij de lokale mensen waren ook geslaagd en geeft de totale opbouw van de reis een enorme diversiteit aan die.al deze superlatieven meer dan waard zijn.

Voor ons was snorkelen bij een eiland absoluut een topper (Padang). Het huren van een scooter op diverse plaatsen was eveneens heel goed. Je reikwijdte wordt toch iets groter en je kunt zelf keuzes maken. Het afsluiten van onze reis in Yogyakarta was de parel op de kroon en completeerde deze hele reis.

De organisatie was uitstekend. Prima chauffeurs, iedereen uiterst behulpzaam en alles in een zeer ontspannen sfeer!

Onze dank voor de organisatie en wij komen graag volgend jaar bij jullie terug.