Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Ida en Otto Paulusma - 09-01-2017
Cijfer voor deze reis: 10 van 10


Wij hebben als gezin (met 2 kinderen 14,16 jaar) 3 weken door Sumatra en Bali gereisd. Sumatra heeft op ons de meeste indruk gemaakt, omdat het het meest authentiek is. Maar ook Bali was prachtig.
 
Onze toppers waren de jungletocht in Bukit Lawang, waarbij we Oerang oetans hebben gezien. Verder was Tangkahan een prachtige locatie aan de rivier. Het olifanten wassen in de rivier was fantastisch. Het tuben erna met de lunch bij de waterval is ook een aanrader.
De reis was prima georganiseerd, het programma klopte en steeds stond er op tijd een behulpzame gids of chauffeur klaar.
 
De accomodaties waren prima, steeds weer een verrassing waar we terecht kwamen.
 
De reis was zeer afwisselend, we hebben heerlijk gegeten en veel behulpzame, vriendelijke mensen in Indonesië getroffen. Wat ons betreft een echte aanrader!
Veel indrukken, afwisselend, goed georganiseerd, fantastische reis!
 
De organisatie was supergoed! Alles was goed op elkaar afgestemd en de lokale contactpersoon heeft ons in Indonesië een paar keer goed geholpen! Ze reageerde meteen op SMS'jes en nam meteen contact op met betreffende chauffeur. Ze regelde op ons verzoek een aanpassing in het programma. Vooraf was het contact met Footprint ook al prima, snel antwoord op mails en adequate antwoorden. Niets dan lof!