Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Elies De Geus - 06-05-2016
Cijfer voor deze reis: 9 van 10Een fantastische, mooie reis, met goede adressen, prima verzorgd en met leuke trips.

De variatie in accommodaties was prima. heel goed waren Duta Garden in Yogja en het alternatieve adres in de buurt van de Borubudur.  Bijzonder was het hotel (art nouveau) in Solo.

De excursies waren een prima manier om kennis te maken met het land; wij waren er voor het eerst. Goede gidsen en contact met plaatselijke bevolking is heel leuk en informatief.
De gidsen spreken goed Engels en zijn toegewijd aan hun land. 

Alles was uitstekend georganiseerd. Alles en iedereen was op tijd, zelfs in ons geval terwijl wij heel kort van tevoren hadden geboekt. Onze reispapieren zijn mooi op tijd afgeleverd in het hotel in Bandung waar wij verbleven. Kortom: complimenten!!!

Het is moeilijk om hoogtepunten te kiezen: de reis bestond uit louter hoogtepunten. Een aanrader is om iets te doen waarbij je in contact komt met de plaatselijke bevolking, bv een wandeling of fietstocht. De gidsen weten veel te vertellen, heel leuk!
Aanrader is ook om wat 'rustdagen' in te lassen: het aantal indrukken is overweldigend. En nog eentje: eet vooral lekker het indonesische eten!

 


Indonesië reizen - Een kijkje in de Javaanse keukenIndonesië reizen - Selamat makan!