Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Martend van der Veen - 20-04-2016
Cijfer voor deze reis: 10 van 10


De reis was tiptop geregeld en georganiseerd. We zouden dit vaker zo willen doen. Je wist precies waar je aan toe was. Wij vonden het ook verrassend dat de hotels vaak ook al op de hoogte waren wat we gingen doen. Ook erg fijn dat we op de eerste dag een boekje kregen met ons programma per dag beschreven.
 
De accommodaties waren allemaal goed, je werd overal heel gastvrij ontvangen. Bij de meeste hotels had je ook gewoon ontbijt à la carte, wat wij erg fijn vinden. De rust in de hotels was ook erg prettig.

Het snorkelen bij Menjangan eiland is echt de moeite waard; veel mooie en grote vissen en erg mooi koraal.
De wandelingen over de rijstvelden zijn echt een aanrader en je mag dan zelfs mee helpen oogsten als je wilt. We zijn ook een keer op pad geweest met een vrouwelijke gids door dorpjes, door tuinen en langs een waterval. Dat was ook erg leuk en interessant. Het is mooi om te zien hoe de mensen hier leven. Ook tijdens de fietsexcursies krijg je een goede indruk van het dagelijkse leven op Bali.
De Rinjani-trekking is ook een prachtige ervaring, maar wij vonden hem vrij zwaar. Het is vooral de tweede dag echt wel afzien. Je moet dus wel sportief zijn aangelegd.


 


Indonesië reizen - Meehelpen met de rijstoogstIndonesië reizen - Zonsondergang op BaliIndonesië reizen - Tegallalang rijstterrassenIndonesië reizen - Hindoes in spe bij Pura Ulun Danau BratanIndonesië reizen - Mist over Pura Ulun Danau BratanIndonesië reizen - Balinese nasi campur