Nathalie Sikam - 04-09-2017
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


De twee dagen in de jungle waren het hoogtepunt van de rondreis, absolute aanrader en onvergetelijk: we hebben 12 orang-oetans gezien en vele andere apen en dieren, zo leuk! Dat slapen op de grond in zo'n hutje is afzien, zeg maar niet slapen, maar desondanks waren het twee prachtige dagen!
De beklimming van de Sibayak was ook heel leuk, prachtig uitzicht bovenop de top, maar valt echter wel tegen als je de Bromo hebt gezien. De stadswandeling in Medan was ook echt de moeite waard met bezoek aan moskee, Chinese tempel en paleis van de sultan, heel interessant en een goede gids.
 
Het hotel Deli River bij Medan was erg leuk. In Bukit Lawang heeft  Rindu Alam best goede kamers, maar het restaurant is nogal  sfeerloos. De Ecolodge is wel grappig met alle aapjes, maar slechte bedden. De buitendouche is leuk, maar koud water best vervelend als je heel smerig na twee dagen uit de jungle komt. Bij het hotel is een goed restaurant. Hotel Sibayak vonden we leuk.
Onze favoriet is absoluut het hotel op Samosir, geweldige ligging, goede kamer en badkamer, leuk restaurant, aardige mensen. Hotel Swiss Bel Inn had geen zwembad, echt een gemis.
 
Ik ben ontzettend tevreden over de organisatie! Alles tot in de puntjes geregeld, goede chauffeurs, gidsen, informatiepakket. Even via de app contact gehad met de lokale contactpersoon over de wisseling van onze chauffeur. Snel en goed antwoord, kortom, ik ga jullie site bekijken om te zien of we nog eens met jullie op pad kunnen. Complimenten aan iedereen die hieraan meegewerkt heeft!
 


 
Footprint Travel
Voordat je doorgaat...
Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website.
Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!

Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis?
Rondreizen Riksja Travel