Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Michel van der Ley - 17-08-2011
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Het was erg goed geregeld, het was zeer prettig om te merken dat ter plekke alles werd gevolgd, echt complimenten. We waren echt blij met het programma, voor ons was het tijdsbestek prima. Zeker met kinderen was het lekker om overal ruim tijd te hebben om eigen dingen te doen.
 
Gili vonden we helemaal geweldig. Het is natuurlijk erg basic, maar de mensen doen echt hun best. Het was heel erg relaxed en laid back. We hadden gekozen voor een verlening in Sanur, maar achteraf had de verlenging wel op Gili mogen zijn. Daar had ik mijn duikpadi wel willen halen, dat was wel een ideale plek geweest. Het hotel in Sanur was wel een hele leuke afwisseling qua sfeer.
 
Ook Ubud is een leuke plek, er is veel te doen. Hier zou je ook nog wel extra dagen kunnen doorbrengen. We hadden i.v.m. de kinderen een paar keer voor onderweg extra Nederlandstalige gidsen geboekt. Het is echt heel grappig voor hen dat Indonesische mensen opeens Nederlands met ze praten. Dat zou ik andere mensen met kinderen echt aanraden, want eigenlijk kost het maar prikkie extra.
 
De wandelingen in Munduk en Sidemen waren ook goed te doen voor kinderen van 12 jaar. De gidsen konden veel vertellen. Met name de wandeling in Munduk vond ik erg mooi, daar groeide echt van alles. In Sidemen vonden we het hotel en de omgeving erg mooi. Ook in Amed vonden we het snorkelen leuk boven het wrak, met alle tropische vissen erom heen, de verzorging was ook goed.
 
Lovina was ook hartstikke leuk voor de kinderen. Vanuit zo’n klein vissersbootje hebben we heel veel dolfijnen gezien. Pemuteran vonden we ook helemaal goed. De man die het snorkelen begeleidde was erg prettig en het hotel vonden we erg mooi.