Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Ies Bos en Yvonne Hendriksen - 17-10-2013
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


Super vakantie gehad. Veel indrukken en veel meegemaakt. Om nooit te vergeten. Een 8. We zullen Footprint Travel aanraden aan familie en vrienden, mn. als ze geïnteresseerd zijn om echt ook bij de locale bevolking te zijn en hun gebruiken en tradities te ervaren.
 
De accommodaties waren zoals verwacht redelijk eenvoudig. De eerste in Makkasar viel wat tegen omdat we dachten dat we aan het water zaten. De tweede met uitzicht op de berg vonden we super en deze sprong er zeker uit. Ook de laatste in Bira was heerlijk! Zo rustig aan dat mooie strand. Kon niet beter.
 
De wandeling en boottocht in het Maros gebied was een hoogtepunt in de reis. Zo vroeg al in de week leek het niet meer stuk te kunnen! We hebben later helaas geen wandelingen meer gedaan, ook niet in Tana Toraja (de 2 daagse trekking hadden we niet in het programma opgenomen). In Tana Toraja wel veel gezien en meegemaakt dmv van twee ceremonies. Indrukwekkend om te zien!
 
Al met al hebben we genoten! De reis was zeker een acht waard, ondanks dat we niet op het Tempe meer geweest zijn. De wandeling in het Maros gebied, de Tana Toraja en ook Bira met het snorkelen. Het waren allemaal hoogtepunten. We zouden jullie aanbevelen bij anderen omdat jullie pauzes en lunches bij de locale bevolking erbij hebben.
 
Bedankt voor deze mooie week!