Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Bart Plug - 08-08-2016
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


Onze reis was fantastisch, avontuurlijk en gevarieerd! 
We raden alle excursies uit deze reis aan, maar een absoluut hoogtepunt was de beklimming van de Rinjani. Dat was heel gaaf om te doen met ons gezin. Ook Komodo en Rinca zijn meer dan de moeite waard. We hebben ook enkele wandelingen gemaakt en vooral de interactie met de lokale bevolking is fantastisch.

Over het algemeen vonden we de accommodaties goed. In Labuan Bajo was het vergane glorie en in Bajawa vonden we niet goed. De andere waren, ondanks soms heel eenvoudig, erg gezellig door de eigenaren, ander gezelschap of de algemene atmosfeer.
Ook de hulp die wij kregen van de lokale vertegenwoordiger was goed. We waren een tas kwijt geraakt op de heenreis. De support was prima, zodat dit probleem snel werd opgelost. 
 
Wat zo leuk is dat je als de toerist niet de enige bent die kijkt, want ook wij waren een bezienswaardigheid en soms vraag je je dan af  'wie bekijkt wie?'