Lisanne Klekamp - 14-09-2018
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


Snorkelen bij Menjanang eliand was super! De gids Komang was zeer enthousiast. De hiking tocht bij Mundkuk was zwaarder dan verwacht en zou ik niet aanbevelen wanneer je geen goede conditie hebt. De boeddhistische tempels zijn erg mooi. Tanah Lot vond ik persoonlijk te toeristisch maar de fietstocht er naar toe is leuk. Dolfijnen spotten in Lovina is opzich wel leuk alleen ook erg toeristisch. Het was fijn geweest als ze van te voren hadden aangegeven dat we ook hadden kunnen snorkelen daar. De boot stopte namelijk op de terugweg bij een rif.

De accommodaties zijn over het algemeen goed en hygiënisch. Dat vind ik zelf het belangrijkste. De accommodatie in Munduk is vrij eenvoudig, maar hier verbleven wij ook maar twee nachten wat meer dan genoeg is.

De chauffeurs zijn altijd op tijd en vriendelijk. We hebben twee chauffeurs gehad die vrijwel geen Engels spraken, dat was wel jammer. Van te voren had ik graag vernomen dat de zon vroeg onder gaat. Voor de rest was alleen heel duidelijk en gestructureerd geregeld. Helemaal prima!

Snorkelen was voor ons de meest bijzondere ervaring!
De volgende keer zou ik graag ook Seminyak, Sanur en de zuidelijke eilanden willen bezoeken