Tom en Chrislene - 28-07-2014
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Het was een fantastische huwelijksreis met heel veel hoogtepunten en een heel afwisselend programma. 
 
Er waren meerdere hoogtepunten, maar voor ons sprong de culinaire excursie eruit waarop we achterop de scooter meegingen naar allerlei lokale eettentjes. Het was een geweldige belevenis; je komt op zeer verrassende locaties en krijg je letterlijk een kijkje in de lokale keuken.
Daarnaast vonden we de jeeptocht naar de Bromo-vulkaan heel spectaculair. Kies voor de open jeep wanneer je naar de Bromo gaat, je ervaring zal veel beter zijn. 
We zijn op Gili zelf gaan snorkelen en hebben toen met een schildpad mee gezwommen, heel gaaf! Het is leuk om een onderwatercamera mee te nemen en dit vast te kunnen leggen (en dan moet je 'm niet op je kamer laten liggen.)
 
En tenslotte de excursie in Sukamade naar de schildpadden, waarbij wij een schildpad 114 eieren hebben zien leggen. 
 
Wat betreft de accommodaties was Karma Kayak op Gili Trawangan het hoogtepunt vanwege de prachtige locatie en de invulling van de locatie tijdens de zonsondergang, fantastisch. De zitzakken en fakkels komen tevoorschijn en de sfeer is geweldig.
 
We zijn erg onder de indruk van de organisatie ter plaatse. De informatievoorziening was zeer uitgebreid en bruikbaar. Erg handig waren bijvoorbeeld de tips m.b.t. fooien e.d.  Op het moment dat er informatie ontbrak is dit direct opgelost en was de communicatie zeer zorgvuldig. Gidsen en chauffeurs waren altijd op tijd. Alles was zeer correct geregeld.
 
Daarnaast vonden wij het heel bijzonder dat jullie als organisatie zoveel aandacht hebben besteed aan ons huwelijk. We hebben een heerlijk diner en een mooi, symbolisch cadeau ontvangen. Dit waarderen wij enorm!
 
 


Indonesië reizen - Spectaculaire zonsopkomst boven de BorobudurIndonesië reizen - De kinderen willen altijd wel op de foto (Sukamade)Indonesië reizen - De weg bij Sukamade is niet verhardIndonesië reizen - Schildpad bij Gili Trawangan


 
Footprint Travel
Voordat je doorgaat...
Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website.
Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!

Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis?
Rondreizen Riksja Travel