Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Sabine Aarts - 08-08-2011
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Onze vakantie was echt helemaal geweldig. Jullie hadden het heel goed geregeld allemaal. De chauffeurs waren altijd op tijd, de accomodaties, wandelingen, workshops en excursies pasten echt bij ons.
 
Sidemen was een heel goed begin, we hebben ons gelijk laten masseren en zijn lekker gaan relaxen.  Vanuit het hotel heb je een heel mooi uitzicht, ook vanuit het zwembad. In Munduk was de natuur supermooi, we hebben genoten van de wandeling. Het huisje gemaakt van een oude rijstopslag was ook echt heel leuk. Pemuteran was weer totaal anders, die afwisseling vonden we leuk. Het hotel vonden wij best wel luxe met 2 zwembaden en direct aan het strand. Het was ook heel fijn dat je totaal niet werd lastig gevallen door verkopers op het strand.
 
We hebben gedoken op Menjangan eiland, erg mooi. We vonden het ook heel tof om snorkelend het koraal project te zien. De dolfijnen in Lovina vonden we heel leuk. Er waren wel aardig wat bootjes, maar wij hadden telkens geluk en de dolfijnen sprongen pal voor ons bootje uit het water.
 
In Ubud voelden we ons helemaal thuis. Heerlijke restaurantjes, zoals Nomads en Three Monkeys. In het guesthouse dat jullie hadden uitgezocht waren de mensen heel vriendelijk en we hadden een mooi uitzicht. De excursies die jullie voor ons geregeld hadden, pasten echt bij ons. De rijstveldwandeling met Westi was heel interessant. Hij weet echt heel veel en heeft zoveel te vertellen. De Purificatie Ceremonie met Made vonden we heel bijzonder. We gingen al vroeg naar de tempel, er was nog helemaal niemand. We waren zo bezig met de Purificatie Ceremonie in het water, dat we helemaal niet door hadden, dat er inmiddels heel veel Balinezen waren gekomen! We waren helemaal verrast toen we ons omdraaiden, zo gingen we er in op. Heel speciaal. We wilden eerst Wayan en Ketut uit het boek Eten, bidden en beminnen op zoeken, maar die hebben het tegenwoordig heel druk. Eigenlijk hebben we nu onze eigen Eten, bidden en beminnen gedaan met Made en Westi!
 
Gili Meno vonden we ook heerlijk. Lekker tot rust gekomen. Dat strand is echt helemaal geweldig, we hebben alleen maar genoten. De eigenaresse van het guesthouse zorgt er ook voor dat je je helemaal thuis voelt.
 
We sloten af met een superdeluxe hotel in Ubud. Dat was echt niet normaal. Een heel mooi uitzicht en een zwembad voor de deur. Er was een super service, de mensen waren zo lief. Dit was echt een goede afsluiter.
 
Al met al hebben we een fantastische vakantie gehad, die helemaal bij ons paste. Bedankt voor de organisatie van onze geweldige vakantie!