Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Johanneke Helmers - 24-08-2018
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Het was een fijne reis. Alles was top geregeld, waardoor je nergens naar om hoefde te kijken.

Ons favoriete hotel was absoluut Barong Villas in Sidemen: topper! Wat een fantastische plek! Hier wilden we nooit meer weg, al regende het te veel. Supermooie kamers, vooral door de veranda die ons boven de prachtige natuur liet zitten. De kinderen noemden dit de boomhut en waren ook weg van het hotel, ondanks het kleine zwembad. Maar door de regen gebruikten we die niet veel. Eten was supergoed op het wat karige ontbijt na, maar dat werd echt ruimschoots goedgemaakt door de lunch en avondeten. Zo leuk dat je ook op je eigen veranda mag eten. Ze komen het allemaal brengen, echt top! Een bijzondere locatie, met bijzondere mensen ook, die heel betrokken zijn en er alles aan willen doen om het je naar de zin te maken.
 
Fietsen in Ubud was heel erg leuk, nadat we eerst wat commerciële uitstapjes langs waren geweest, was het een mooie tocht bergafwaarts. Snorkelen in Pemuteran was geweldig! Het zou fijn zijn om bij het hotel meteen weg te kunnen varen, zoals andere gasten die op dezelfde plek gingen snorkelen wel deden. De dolfijnentour was ook heel leuk, al is het ook wel raar om zo achter die arme beesten aan te jagen met zoveel boten tegelijk. De wandeling in Sidemen was heel leuk, had voor ons zeker langer gemogen. Veel tijd ging zitten in een leuk familiebezoek bij mensen thuis. De snorkelexcursie in Amed hebben we niet gedaan omdat we zagen dat je echt drie uur moest snorkelen en we dat voor onze jongste dochter te lang vonden. Zij vindt het even leuk, maar niet zo lang.
Relaxed afsluiten in Sanur beviel ons ook heel goed.

De organisatie was echt fantastisch allemaal. Alles liep gesmeerd, iedereen was eerder te vroeg aanwezig dan te laat, chauffeurs reden allemaal keurig Ook heel fijn om een sms te krijgen van een lokale contactpersoon en top dat we werden geïnformeerd over de aardbeving. Dat voelt echt verzorgd. Ook top hoe jullie omgingen met de omboeking van Gili maar Candi Dasa


 


Indonesië reizen - Strand bij Amed, Bali