Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Carlo van Immerseel - 18-09-2015
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


De accommodaties waren goed, schoon en op mooie locaties. Natuurlijk zijn er altijd wel wat verbeterpuntjes. Eén keer vieze lakens. Eén keer onsmakelijk ontbijt. Mooiste locatie is in Maumere geweest. Hier kan je vanuit je huisje zo het strand oplopen om te zwemmen.

Twee excursies sprongen er echt uit: het snorkelen bij '17 islands' bij Riung. Voor mij het mooiste koraal en vissen tot nu toe. En als tweede de orang-oetans kijken op Kalimantan. Indrukwekkend hoe rustig en elegant deze dieren zijn.
Ook de Borobudur mag je natuurlijk niet missen.
De landschappen op Flores zijn mooi en rustig en de bevolking van het eiland is erg vriendelijk.

Alles wat we vooraf afgesproken was is precies zo uitgekomen. Altijd was de (volgende) chauffeur op tijd. Geen problemen met inchecken in hotels. Ook het dieet was bekend. Prima georganiseerd!
Echter het totale informatie pakket dat we bij ons eerste hotel ontvingen, was zodanig van omvang dat ik dat veel liever nog (digitaal) in Nederland had ontvangen. Dat had ik meer tijd gehad om dat alles door te lezen. Het was overigens wel nuttige informatie. Met name heel het draaiboek. Prima.