Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Doriene Verzijlenberg - 27-06-2016
Cijfer voor deze reis: 10 van 10


Wij hebben de reis als onze mooiste reis ooit ervaren. Alles was top geregeld of het werd ter plaatse adequaat en vriendelijk opgelost.
De binnenlanden van Bali zijn absolute aanrader c.q. een must als je het echte Bali wilt ervaren. Onze vierdaagse trip naar Gili Trawagan was een aparte tropische ervaring. Er zijn geen gemotoriseerde voertuigen op het eilandje en dat maakt dat de sfeer anders is dan anders.
 
Deze reis was een groot en geweldig avontuur voor ons!
De mountainbike tourwas onze eerste excursie in Bali. Het was erg bijzonder om op deze manier op geweldig mooie plekken te komen en het binnenland van Bali te ontdekken.
Het raften was een geweldige, actieve en leuke excursie met mooie uitzichten op de natuur van Bali. Ook hier was goede en vriendelijke begeleiding. 

De kleinschalige en sfeervolle accommodaties, waren allemaal weer anders en bijzonder. De strandbungalow in Amed stak er boven uit. Amed zelf was wat tam. De omgeving en de service van hotel in Sidemen waren erg bijzonder. Het persoonlijke contact en de authentieke Indonesische sfeer van het hotel in Ubud waren erg fijn. 

De lokale vertegenwoordigster heeft adequaat gereageerd toen we de reispapieren niet van de chauffeur ontvingen. 
Onze chauffeur was echt geweldig. Hij nam ons mee naar het echte Bali. Met hem op pad is een grote belevenis