Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Mieke de Kock - 29-01-2016
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


De excursies die we gedaan hebben, waren eigenlijk stuk voor stuk top-ervaringen! Superleuk was het tuben in het oerwoud van het Gunung Leuser Park; de orang oetan jungletrekking; het Tobameer; eten in de kampong; culinaire ontdekkingstocht in Yogya en het zwemmen met zeeschildpadden.
Ook de wandelingen met een gids en de plantage waren geweldig om te doen en ook leuk om te zien hoe alles groeit.
We hadden ook erg fijne chauffeurs die zeer hun best deden om ons van alles te laten zien en ervaren!​

We hebben prima ervaringen met de verschillende accommodaties! Er was er eentje die tegenviel uit de hele serie ervaringen; deze paste niet echt: Berastagi: luidruchtig, kille sfeer en niet schoon.
Op Gili Meno hadden we een superleuk huisje, maar ze waren daar niet berekend op stroomuitval... Rest van eiland heeft een grote generator, voor het geval het gebeurt, echter daar hadden ze een kleintje. Ze waren aanvankelijk wat afstandelijk, maar dat veranderde wel en daarna deden ze alles om het ons naar de zin te maken.
Verder absoluut prima ervaringen.

Er was totaal niets op de organisatie aan te merken! Alles was perfect in orde en er werd enorm goed gecommuniceerd. Enige tip is: wat ons betreft hadden we het fijn gevonden om de infomap eerder thuis te kunnen lezen, omdat we de eerste week toch wel moesten wennen aan jetlag, temperatuur, schema en indrukken... Maar misschien vindt iemand anders dat minder erg.

Al met al was het een grote ontdekkingstocht met vele hoogtepunten; een geweldige vakantie!