Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Familie Lelivelt - 22-10-2014
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


We hebben mooie excursies gedaan op Bali en Lombok. Op Lombok was het programma leuk en afwisselend. Het was heel leuk dat wij alle dagen dezelfde spontane gids hadden. De paar dagen op de Gili’s waren heerlijk!
In Sidemen hebben we een pittige wandeling gemaakt met iemand van het resort, wel veel klimwerk, maar het was voor ons goed te doen, je moet best goed ter been zijn daarvoor! In Amed natuurlijk gesnorkeld bij het scheepswrak: erg leuk en veel mooie vissen. Er stond wel een flinke stroming, maar het was prachtig.
In Ubud waren de dagtocht en natuurlijk de fietstocht ook toppie.
Het was onze eerste keer op Bali en Lombok. Gili was leuk en zeer relaxed, Lombok mooi. Wij hebben daar het hele rijstproces geleerd, erg leuk. Bezoek aan de lokale bevolking was ook speciaal.
 
Wij vonden de locaties die jullie uitgekozen hadden prima. Leuke variatie!
In Sanur was de accommodatie een mooi middenklasse hotel! Op Lombok  we wisten dat die basic zouden zijn, ze waren toch zeker oké en een mooie ligging. Minder was, dat er uit de kraan van de douches weinig water kwam, dat het koud was; geen probleem, dat  was bekend.
De accommodatie op Gili Meno viel ons reuze mee, verhalen van  viezigheid was bij ons zeker niet aan de orde.  Wij hebben er heerlijk genoten!
Sidemen was super mooi echt ’n aanrader! Amed ook, wij keken mooi  uit over de zee, zeker ’n gebied voor mensen die van snorkelen en duiken houden!!
Het hotel in Ubud was ook schitterend, zelf wilde wij daar een upgrade; wat meer luxe en dat was er ook, geweldig! Mooi wooden-house met mooi uitzicht over de rijstvelden!
 
De informatievoorziening was erg goed; fijn om dat  aan ’t begin zo te krijgen. Wij hebben ‘t boekje van de reisinformatie van dag tot dag heel veel gebruikt. Echt heel duidelijk! En dan ook nog dank voor jullie attente cadeautje; dat was echt een mooi begin.
De chauffeurs waren altijd ruim op tijd, prima auto’s en reden ook goed (als je alles zo om je heen zag vliegen pfff !!) De gidsen en chauffeurs waren  allemaal enthousiast, vriendelijk en spontaan en kwamen zelf  soms ook met tips.
 
Wij kijken met een fijn gevoel terug op een goed georganiseerde en afwisselende reis. Alles liep op rolletjes en dit gaf een echt vakantiegevoel. Deze reis krijgt dan ook een 9 en als wij nog ’n keer die kant op gaan, zullen wij zeker weer bij  jullie informeren.