Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Dolores Oudshoorn - 25-06-2018
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


De organisatie is, voor de tweede keer ronduit perfect. Van de vliegreis tot de rit naar en van Makassar, naar Rantepao, alles was perfect met geweldige chauffeurs.
 
Ik zou de reizigers zeker aanraden een ceremoniële begrafenis bij te wonen, een babyboom te bezichtigen en naar de graven en tau-tau poppen te gaan kijken.

Mijn hoogtepunt op deze reis, was mijn nieuwe familie in een dorpje in Torajaland te bezoeken om met hen over mijn Torajaanse grootmoeder te praten en mijn stamboom uiteen te zetten. Ik weet nu welke tonkonans , sommige daarvan zijn heel oud, tot mijn grote familie behoren.
 
De hoogtepunten waren de vele ceremoniële begrafenissen die in vele dorpen plaatsvonden. De drukte er omheen op de wegen naar de dorpjes.
 


Indonesië reizen - Mooi Toraja - landIndonesië reizen - Prachtige uitzichten in Toraja - landIndonesië reizen - Rijstvelden in Toraja- land Indonesië reizen - Drukte in RantepaoIndonesië reizen - Aankomst in Toraja- land