Dineke Stam - 06-05-2012
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


We zijn allemaal zwaar onder de indruk van jullie goede organisatie! De reis is superintensief en we doen heel veel indrukken op. Het zit vol met inhoudelijke verdieping en ontmoetingen met bijzondere mensen. Het is heel fijn om zo’n uitgebreid uitgewerkt dag-tot-dag programma en tips mee te krijgen. Je hebt een groep dankbare reizigers! Complimenten dus.
 
Het is ons ook duidelijk geworden hoe bijzonder het is; vrouwelijke gidsen. Alle gidsen waren op hun eigen manier heel capabel. Bij de één viel het op dat ze zo goed vertaalde, met de ander hadden we weer vreselijk veel plezier. Heel bijzonder vonden we dat ze allemaal heel open iets vertelden over hun persoonlijk leven. We kunnen van hen veel leren op het gebied van ‘tevredenheidsmanagement’.  In Indonesië kunnen de mensen heel goed tevreden zijn met wat er is.
 
De bijeenkomsten en persoonlijke ontmoetingen in Jakarta, Bandung, Yogyakarta en Medan waren interessant, informatief en inspirerend.
Ook de onderdelen die jullie speciaal voor ons hebben geregeld, waren heel mooi: de rondleiding door paleis Istana Bogor; wandelen door de theetuinen in Malabar met lunch in koloniale setting; de wandeling door de woonbuurtjes aan de rivier in Yogyakarta; de lunch in het kinderhuis; de rondleiding van de kleinzoon in het Tjon A Fie huis. Als afsluiting een heerlijke maaltijd bij gids Masna en Hinsaria, haar zus. Geweldig bedankt voor dit prachtige einde!
 
Dank nogmaals!
Footprint Travel
Voordat je doorgaat...
Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website.
Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!

Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis?
Rondreizen Riksja Travel