Maxime en Yvonne - 19-10-2018
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


De organisatie was top. De chauffeurs waren altijd op tijd, dit gold ook voor de gidsen van de excursies. Ook spraken de meeste chauffeurs en gidsen goed Engels.
Wij vonden het alleen jammer dat het informatiepakket pas bij aankomst verstrekt werd. 
 
De accomodaties tijdens onze reis waren over het algemeen erg goed. In Sukamade en Kaliklatak waren de accomodaties, zoals vooraf besproken, eenvoudig. De hotels op Nusa Lembongan en in Pemuteran waren onze favoriete accomodaties. Het hotel in Sidemen vonden wij iets minder vanwege het feit dat het niet helemaal schoon was.

De reis begon met de sunrise hiking bij de Mount Batur. Het was een leuke excursie, maar voor ons kwam de excursie helaas te vroeg (de nacht nadat wij waren aangekomen). De excursie zouden wij zeker aanraden, maar zeker niet de nacht nadat je aankomt in Bali.
Tijdens een trip naar Bali mag een verblijf op Nusa Lembongan niet ontbreken. De sfeer op dit eiland is relaxt, je ziet er onwijs mooie dingen met het snorkelen en de stranden zijn daar erg mooi! Sukamade was een bijzondere ervaring en het uitzetten van de schildpadjes op het strand was erg leuk. De wandeling door de rijstvelden vonden wij zeker ook de moeite waard. Het beklimmen van de Ijen was best pittig, maar het uitzicht onderweg en uiteindelijk over het meer was erg mooi.
 


Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Rijstveldwandeling bij SidemenIndonesië reizen - Strand bij SukamadeIndonesië reizen - Schilpadjes bij SukamadeIndonesië reizen - Pura Ulun Danau, BaliIndonesië reizen - Indonesië reizen -


 
Footprint Travel
Voordat je doorgaat...
Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website.
Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!

Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis?
Rondreizen Riksja Travel