Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Esther Kwakman - 27-08-2014
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Geweldig! Een prachtige, actieve, goed geregelde reis! We geven 9.
 
De accommodaties waren prima, “avontuurlijke” afgewisseld met wat eenvoudigere accommodaties. De huisjes aan het Posomeer van de Nederlandse eigenaresse sprong er voor ons uit. Ook was het laatste hotel in Palu erg lekker luxe, lekker om de vakantie mee af te sluiten. Alleen jammer dat we daar pas heel laat  aankwamen en de volgende dag om om 14 uur weer weg moesten…..
 
De tweedaagse trekking was erg mooi en bijzonder om dan bij de mensen thuis te slapen. De Badavallei zou ik aanraden omdat het er nog bijna helemaal vrij van de toeristen is.
We vonden eigenlijk alle excursies zeer de moeite waard.
 
Op twee momenten na was alles was perfect geregeld. Overal stond op tijd een busje met chauffeur en gids klaar. We hadden prima chauffeurs en de gidsen hebben erg hun best gedaan en spraken goed Engels.
Wat we wel jammer vonden, was dat we de uitgebreide informatie pas daar op het vliegveld kregen. Het is veel handiger als dat gewoon van tevoren gemaild wordt, zodat je het thuis op je gemak allemaal kan lezen.