Michelle - 13-08-2018
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Onze driedaagse boottocht naar Komodo, Rinca en Padar was fantastisch. Ook de bezoeken aan plaatselijke nijverheid rond Tetebatu was leuk. De wandeling door de rijstvelden bij Tetebatu met de Rinjani op de achtergrond was ook erg mooi.

We waren erg tevreden over de accommodaties. Vooral Bidara Cottage op Lombok en Golo Hilltop en Puri Sari op Flores. Prima variatie tussen iets meer basic en wat luxer. Wij zouden alleen kijken of er alternatieven zijn in Tetebatu, niet zo schoon en personeel was weinig zichtbaar.

Alles verliep perfect op één schoonheidsfoutje na van een nieuwe gids in Tetebatu die niet goed had begrepen dat er een complete Sasak lunch voor ons was voorbereid. Hij was echter zeer vriendelijk en heeft ons prima begeleid.
Wat we echter met name willen noemen is de professionele manier waarop Footprint Travel (in Indonesië en in Nederland) ons op de hoogte hebben gehouden en geholpen tijdens de aardbevingen op Lombok. Wij waren niet direct in gevaar en hoefden ook niet geëvacueerd te worden, maar toch kregen we het gevoel alle aandacht te krijgen. Dat vonden wij erg bijzonder.

De reis was een prachtige combinatie van twee mooie gedeelten van Indonesie met veel natuur, snorkelen en een stukje cultuur!


Indonesië reizen - Strand in Kuta, LombokIndonesië reizen - Rijstvelden bij TetebatuIndonesië reizen - Rijst verpoten, TetebatuIndonesië reizen - Weven, PringaselaIndonesië reizen - Pottenbakken, Masbagik


 
Footprint Travel
Voordat je doorgaat...
Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website.
Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!

Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis?
Rondreizen Riksja Travel