Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Johan de Nas - 11-05-2018
Cijfer voor deze reis: 10 van 10


Kalimantan is echt een aanrader: de boottocht met de klotok heeft ons positief verrast. Het waren heerlijke dagen op de boot: je ziet onderweg oerang oetangs, neusapen, vogels, vlinders in een prachtige natuur en er wordt perfect voor je gezorgd met heerlijk eten en een lekker bed op het dek.
Vervolgens door naar Banjarmasin: de drijvende markt, waterbuffels, trekking door loksado en overnachting in Indonesische stijl in een mooie omgeving, bamboo rafting: je valt van de ene verbazing in de andere.
 
Dan daarna het luxe bali met zijn luxe hotels en mooie snorkelgebieden bij Menjangan en Amed en de rijstvelden en niet te vergeten alle mooie locaties om heerlijk te eten.

De organisatie was perfect: alle afspraken netjes en op tijd nagekomen. Het programma liep vloeiend in elkaar over. Gidsen waren alle zeer enthousiast en behulpzaam.


Indonesië reizen - Orang oetan in Tanjung PutingIndonesië reizen - Kalimantan: orang oetan met kleintjeIndonesië reizen - Pangkalanbun: orang oetansIndonesië reizen - BanjarmasinIndonesië reizen - Kalimantan: eenvoudig overnachtenIndonesië reizen - Kalimantan: een boom vol neusapenIndonesië reizen - KalimantanIndonesië reizen - Banjarmasin: drijvende marktIndonesië reizen - Banjarmasin: drijvende marktIndonesië reizen - Waterbuffels in KalimantanIndonesië reizen - Paalwoningen in KalimantanIndonesië reizen - Kinderen van KalimantanIndonesië reizen - Balinese dansIndonesië reizen - Pemuteran: snorkelenIndonesië reizen - Pemuteran: schildpadden in de zee