Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Gijs en Esther - 25-07-2014
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


Wij hebben een zeer afwisselende rondreis door een prachtig land gemaakt.
 
De variatie in de verschillende accommodaties is prima: van junglelodge naar strand-bungalows en stadshotels. Linnae Resort voor de perfecte service van de eigenaars, Duta Hotel en Adi Assri waren onze favorieten.
 
De hoogtepunten van onze reis waren het wassen van de olifanten, het eten bij het gezin in Medan, het bezoek aan de Borobudur, de culinaire tour in Yogyakarta, de jeeptocht naar de Bromo en de opzonsopgang en de beklimming. Ook het fietsen in Pemuteran was leuk om te doen en sowieso al het contact met de lokale mensen.
 
De organisatie was meer dan prima; we hadden één keer een probleempje gehad met een chauffeur die niet op de juiste plek stond te wachten, maar ook dat was binnen no-time opgelost. Voor de rest altijd alles keurig op tijd en correct. De chauffeurs en gidsen waren ook volledig op de hoogte en alles wat zij ons vertelden stond ook in onze vakantieschema van Footprint. Dat schema met de hoogtepunten en adviezen was erg handig en we wisten precies waar we aan toe waren.
 
We geven deze reis een 8 en raden mensen zeker aan om met Footprinttravel te reizen!