Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
James Bensdorp - 01-08-2016
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Wij hebben een zeer mooie en interessante vakantie gehad op Bali. We hebben veel gezien, beleefd en gedaan. We hebben aardige mensen ontmoet en vonden het een mooi land. Alle locaties waar we verbleven waren goed en boven verwachting. De hotels in Ubud en Pemuteran waren de twee mooiste, maar ook die in Sidemen was erg goed.

We hebben zeer veel excursies gedaan, allen waren de moeite waard. Snorkelen bij Pemuteran (eiland), de kookcursus, de wandeling in Sidemen en het raften bij Sidemen sprongen er wellicht het meeste uit. De excursies maken de reis een stuk interessanter dan wanneer je alleen bij het zwembad, op het strand blijft of bij het hotel blijft. 
De organisatie verliep nagenoeg vlekkeloos. We hebben een keer midden in de nacht moeten wachten op onze chauffeur die zich had verslapen, maar dat is netjes opgepakt door Footprint Travel.


Indonesië reizen - De mooie uitzichten op BaliIndonesië reizen - Raften op de Telaga Waja RivierIndonesië reizen - Bali; de rijst mag geoogst