Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Anne Steendijk - 23-11-2015
Cijfer voor deze reis: 9 van 10Superreis gehad op Bali! Goed geregeld en veel leuke dingen gedaan. De vakantie was een en al genieten. Eigenlijk was alles een hoogtepunt! De hotels waren mooi, fijne bedden en lekker eten. De excursies+vervoer waren goed geregeld. De natuur van Bali is prachtig!

De accommodaties waren top. Ze waren erg afwisselend, dan weer bij het strand en dan weer midden in het land. Bijna alle kamers waren voorzien van een airco. Dat is wel een must. Persoonlijk vond ik de accomodaties in Amed en Pemuteran het fijnst en die in Lovina het minst.

Alle excursies waren erg leuk en goed geregeld. De kookcursus was erg leuk, lieve mensen en heerlijk eten! Het raften was ook erg gaaf en de wandelingen door de rijstvelden waren mooi. De wandeling om de zonsopkomst te zien was mooi maar erg heftig! We hebben in Lovina dolfijnen gespot. Ik vond het erg mooi om de dolfijnen een keer in het echt te zien. Wel vond ik het erg sneu dat er zoveel boten op het water waren die 'op jacht' waren naar de dolfijnen.

Wij hadden op de heenreis de pech dat de luchthaven op Denpasar dicht was in verband met een vulkaan die uitgebarsten was. Hierdoor konden we niet verder dan Kuala Lumpur komen met het vliegtuig. We hebben toen de organisatie gebeld en die heeft voor ons geregeld dat we naar Surabaya (Java) konden vliegen, daar een hotel voor ons geregeld + en een taxi voor de volgende dag die ons naar Ubud (Bali) reed. Prima geregeld dus!
 
De lokale chauffeurs waren allemaal erg vriendelijk en altijd op tijd. De gidsen waren ook vriendelijk en wilden je veel vertellen over het gebied of hetgene wat we aan het doen waren. Ze konden allemaal Engels maar bij sommige moest je goed luisteren naar wat ze te vertellen hadden.