Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Annette Bergman - 01-08-2017
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


We hebben een mooie rondreis door Bali gemaakt. Alles is prima geregeld, ook op de taxi's naar de activiteiten konden we altijd rekenen.
 
In Padangbai hadden we tot onze verrassing een upgrade. We waren hier heel blij mee, maar hierdoor waren we ook enigszins teleurgesteld over het laatste hotel in Sanur, want dat was daarmee niet te vergelijken.

Alle activiteiten prima verzorgd.​
De purificatie vonden we wat tegenvallen, we misten de Balinese healer, zo maakten we de grap dat we nu onze zonden hebben schoongewassen, maar we hadden er graag wat meer info over gehad..
We waren erg enthousiast over het snorkelen bij Menjangan eiland.en de herbal walk & jamu workshop vonden we leuk en leerzaam. De Trekking in Munduk was erg mooi. Het raften op de Telaga Waya rivier was erg leuk. De trekking in Sidemen was erg inspannend, maar heel mooi. Het snorkelen boven het USS Libertywrak viel ons wat tegen, daarvoor kun je beter duiken naar het wrak aanbieden. Dat zal interessanter zijn.
 
Onze hoogtepunten waren het snorkelen bij Menjangan eiland, trekking Munduk, raften op de Telga Waya rivier en de sawa-wandeling in Sidemen.
 


Indonesië reizen - Mooie natuur op BaliIndonesië reizen - Uitzicht over de rijstterassen vanuit je hotel in SidemenIndonesië reizen - Indonesië reizen - Verbouwde rijstschuren als hotel in Munduk