Wilbert Hoedemaekers - 21-11-2013
Cijfer voor deze reis: 10 van 10


Elke dag was een avontuur,spannend, maar goed georganiseerd. We geven de reis een 10! We zullen Footprint zeer zeker aanraden, dat hebben we al volop gedaan.

Het was bijzonder om bij de Dayaks te slapen op een heel dun matrasje op de houten vloer en mee te mogen eten.  Slapen op de klotok midden in de jungle was onvergetelijk.
 
De resorts waren uitstekend. De accommodatie en variatie was prima. Het Pulisanresort  was op zich prima, echter de communicatie met de leiding vonden we niet prettig. Het resort op de Bunaken eilanden was meer dan fantastisch.  Ik was erg onder de indruk van de service. 
 
De excursies waren goed gevarieerd, prima qua tijdsplanning. Fijn was dat we nergens over hoefden na te denken, maar volledig vertrouwden op de organisatie en gidsen en daar zijn we geen enkele keer in teleurgesteld. Klasse. Hierdoor konden we ten volle genieten van alles wat we meemaakten zonder zelf zaken te regelen.
 
Absolute hoogtepunt was het bezoek aan de oerang-oetans in Tanjung Puting en de excursies door de jungle onder leiding van de gidsen. 
 
De organisatie was buitengewoon. De gidsen waren plezierig en prettig in contact en wisten wanneer ze afstand moesten bewaren. Ze vertelden veel en gaven antwoorden op de vele vragen die we hadden. Als we wilden stoppen of het fototoestel pakten om een foto te maken dan verminderde de auto of boot direct vaart om ons de gelegenheid te geven tot mooie foto’s. Ook de lokale vertegenwoordiger heeft alles uitstekend georganiseerd.
 
Complimenten en dank voor dit alles. 


 
Footprint Travel
Voordat je doorgaat...
Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website.
Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!

Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis?
Rondreizen Riksja Travel