Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Hans en Marloes van der Velde - 24-07-2013
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


We hebben een heerlijke huwelijksreis op Bali gehad. Alles was goed geregeld. We hebben veel verschillende dingen gezien. Maar ook fijn aan deze Bali reis was dat we vaak ’s ochtends een excursie hadden en ’s middags voor jezelf had. Dat is het voordeel van Bali. We hadden 2 weken, en het leuke was dat de gasten van ons huwelijksfeest de verschillende onderdelen cadeau hadden gegeven, een excursie of een overnachting. Een erg leuk cadeau!
 
We hadden veel contact met de lokale chauffeurs. Veel van hen spraken best goed Engels, de een beter dan de ander. We zijn zelfs bij een van hun thuis geweest, omdat we toevallig door zijn dorp reden. Heel erg leuk om te zien hoe mensen leven, wat hun manieren, gewoontes en tradities zijn. Ook de hotels vonden we geweldig. Tabanan was een fantastische binnenkomer, we hebben genoten. Anderen waren minder luxe, maar dat was ook niet erg, ze waren allemaal op hun eigen manier leuk.
 
We hebben verschillende excursies op Bali gedaan. Het snorkelen bij Menjangen eiland vanuit Pemuteran was fantastisch. Tijdens de wandeling in Munduk leek ieder blaadje wel eetbaar, ongelofelijk! Vanuit Ubud maakten we de wandeling over de kam van de Baturberg. Indrukwekkend om in het donker naar boven te lopen (wel heel vroeg op!) en toen de zon op kwam hadden we een mooi uitzicht over het meer en de Baturvulkaan.
 
Ook de Purificatie Ceremonie vonden we bijzonder om mee te maken. Andere toeristen die kwamen kijken bij de tempel deden dit niet, we deden dit samen met de Balinezen. Het zwemmen met dolfijnen, eigenlijk is spelen met dolfijnen een betere omschrijving, vonden we een ontzettend leuke ervaring. 


Indonesië reizen - Dolfijn Yasmin bij Sanur. Zwemmen met dolfijnen, Bali.Indonesië reizen - Dakpannen maken, Fietstocht Tabanan naar Tanah Lot. Indonesië reizen - Zelfs in regen gaat kruidnagelpluk door. Staand op bamboetrapje.Indonesië reizen - Koffie en thee boven op de bergkam. Mount Batur rim walk.Indonesië reizen - Purificatie Ceremonie. De Balinese kinderen hadden het koud!Indonesië reizen - Typische vissersbootjes. Bali.Indonesië reizen - Vrijlaten van schildpadje. Pemuteran, Bali.