Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Inge - 13-08-2018
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Het was een geweldige reis: We vielen van het ene hoogtepunt in het andere en dachten steeds gedurende onze 30 dagen reis "Dit is niet meer te overtreffen", om vervolgens erachter te komen dat het wel overtroffen kon worden.

De accommodaties waren gevarieerd en allen erg sfeervol en met zorg gekozen. Het personeel was overal erg behulpzaam en vriendelijk.
In Bukit Lawang hebben we in twee verschillende hotels geslapen. Jungle Lodge is een pareltje en alleszins de moeite waard, net zoals alle andere accommodaties.
 
Absoluut niet te missen zijn de excursies:
  • Local diner waarbij de jongens uit het dorp aansluiten met hun gitaar en voor de muzikale begeleiding zorgden.
  • De jeeptocht naar de Bromo 's middags waarbij je slechts een enkele toerist tegenkomt: onvergetelijk. De volgende ochtend in het donker in een jeep vertrekken om de Bromo bij zonsopgang te zien is ook geweldig.
  • De culinaire tocht in Yogya bij de studenten achterop brommertjes langs verschillende eetgelegenheden is ook zeker aan te bevelen.

We hebben elk jaar en ander reisbureau maar Footprinttravel is wat ons betreft onovertroffen! De organisatie was goed en de informatievoorziening zeer compleet. Het draaiboek was gedetailleerd en bevatte veel bruikbare tips. De gidsen en chauffeurs waren allen vakmensen, goed geïnstrueerd, prettig en betrokken. De lokale vertegenwoordiging was geweldig. Zij heeft ons begeleid bij de onverkwikkelijke ervaring met diefstal en bij het opmaken van procesverbaal die de politiechef in eerste instantie weigerde af te geven. Dankzij haar vasthoudend optreden is het gelukt.
Ook na de aardbeving in Lombok werden wij gebeld door de vertegenwoordiger in Indonesië om navraag te doen of alles goed met ons was. Zeer attent!


 


Indonesië reizen - Paardjes bij de BromoIndonesië reizen - Zonsopkomst Bromo, JavaIndonesië reizen - Ceremonie op BaliIndonesië reizen - Hotel aan het strand van AmedIndonesië reizen - Indonesië reizen - Boven op de BromoIndonesië reizen - In de caldeira bij de BromoIndonesië reizen - Indonesië reizen - Eten bij mensen thuis op Samosir, Toba meerIndonesië reizen - De zon komt op boven de Bromo