Nancy, Sanne (14) en Emiel (12) - 19-08-2013
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


Wij hebben het op reis fantastisch gehad. Het was helemaal zoals ik vooraf gehoopt had dat het zou zijn, we geven de reis een 8. Ik heb Footprint Travel zeker al aangeraden aan anderen! De accommodaties waren precies zoals vooraf bekend was. De variatie was goed en vooral het weeshuis en op het Tobameer waren echt geweldig!!!! Het weeshuis in Bukit Lawang waar we bleven slapen is een echte aanrader!
 
Ik ben alleen met jullie naar Sumatra gegaan want Java en Bali heb ik zelf geregeld, maar ik raad zeker de Orang Oetangs, het wassen van de olifanten, het verblijf op het Tobameer en het eten bij de mensen thuis in Medan aan. Mijn kinderen hebben genoten van de tijd in het weeshuis. Zij hebben muziek gemaakt met de kinderen daar en speelden ´s avonds Jungle Speed. Wij hebben het na thuiskomst ook aangeschaft. Een mooie tijd die mijn kinderen echt als hoogtepunt hebben ervaren.
 
Ook heb ik het enorm kunnen waarderen dat jullie mee hebben gedacht en flexibel waren toen onze vlucht opeens was gewijzigd. Ik had graag het informatiepakket eerder gekregen, vooral toen bleek dat je na Medan niet makkelijk of helemaal niet kon pinnen. De chauffeurs op Sumatra spraken erg slecht engels, maar waren wel heel behulpzaam en bezorgd over de kinderen (ik reisde alleen met 2 kinderen). Ik sluit een aantal foto`s bij, al geeft dit een beperkt beeld van de geweldige vakantie die wij hebben meegemaakt!
 
 


Indonesië reizen - Muziek maken Kinderhuis Bukit LawangIndonesië reizen - Muziek maken Kinderhuis Bukit LawangIndonesië reizen - Olifanten wassen in rivier Tangkahan.Indonesië reizen - Lieve kinderen overal.Indonesië reizen - Eten bij een familie in de kampung in Medan.