Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Peter Balfoort - 13-09-2017
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


Meer dan lof voor de organisatie! Alles tot in de puntjes geregeld; gidsen op tijd, hotels goed op de hoogte en de excursies waren erg leuk.

In de reis komen goede en heel erg basic accommodaties voor. De vriendelijkheid van de mensen van die accommodaties maken het schamele onderkomen een stuk beter. De boot was wel heel erg basic. In de slaapruimte was niet genoeg plek voor 4 personen en de matrasjes op het dek waren erg dun.

In de jungle van Tangkahan waren veel bloedzuigers. De culinaire trip op de brommer was heel leuk, maar het bezoek aan de befaamde warung in Yogja voor de nasi gudeg zou ik schrappen; de ratten liepen bijna over onze voeten.

Ik ben meer van natuur dan cultuur dus voor mij waren vooral de jungletochten, het tuben, de Bromo en de Komodovaranen de echte aanraders. Ik zou ook een bezoekje gaan brengen aan de Luwak koffiehuisjes (gedaan!).


Indonesië reizen - Uitzicht over het TobameerIndonesië reizen - Zonsondergang vanaf PemuteranIndonesië reizen - De grote Komodovaraan