Yvon Diessen - 06-08-2018
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


Onze vakantie was een goede combi van actief, passief en natuur en cultuur. Door het individuele karakter en het samen regelen met de chauffeur kon je dit ook steeds nog aanpassen. Ook de accommodaties vond ik overweldigend. Het kon niet op. We hebben ook heerlijk gegeten en genoten van de gastvrijheid van de Balinezen.
 
Veel mensen zeggen 'dat kun je toch makkelijk zelf kan regelen' maar wat was ik blij dat er na de eerste aardbeving contact gezocht werd door jullie om ons reisschema om te gooien. Ook dit was weer fantastisch geregeld, maar wel een avontuur...
Ook later zijn we nog meerdere malen geholpen door jullie. Kei goed: wat een geruststelling gaf dat. 
Heel hartelijk dank voor al jullie goede zorgen. Ik hoop dat de mensen die ons zo fijn hebben begeleid in Bali en op Gili  de aardbevingen in ieder geval redelijk hebben doorstaan. Het doet me verdriet om te denken dat deze zorgzame, trotse mensen misschien wel weer van onder af moeten beginnen met hun bedrijf en misschien zelfs er niet heelhuids vanaf zijn gekomen.
Na deze reis kijk ik voortaan heel anders tegen een aardbeving. Daarvoor was het toch soort van “ver van mijn bed show”.