Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Henry en Eugenie - 28-07-2015
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Als je naar Kalimantan en Noord-Sulawesi gaat, mag je volgens ons de volgende dingen niet missen:
  • De boottocht naar Tanjung Puting
  • Met de boot langs de huizen in Banjarmasin
  • In loksado door het dorpje wandelen
  • Snorkelen in Pulisan
  • ​De Minahasa tocht en eten met de gids
  • Duiken in Bunaken
 
De accommodaties in Bunaken en Pulisan waren heel goed, super leuk. Dove's vonden we niet goed en dat kwam voornamelijk door hoe de houding van het personeel.

We vonden eigenlijk alle excursies leuk. De excursie Tomohon met gids was geweldig: de beste gids van de reis. Hij vertelde heel veel en dat is leuk.
De boottocht naar tanjung puting was ook geweldig. Het leukst vonden wij op de boot zitten en rond te varen. Vier maal naar het voeren van de oerang oetans vonden we eigenlijk teveel. De gids die we bij deze boottocht hadden was ook heel goed en kon heel veel vertellen over het gebied en de dieren. De reis hebben we afgesloten met een duikcursus, dat was ook geweldig.

De organisatie was helemaal goed; er is niks fout gegaan. Voor ons was dat geweldig, elke keer weer opgehaald worden en afgezet op plek van bestemming en zelfs tijdens de vastenmaand zorgde de gids heel goed voor ons met eten.
 


Indonesië reizen - Iftar; het breken van de vasten in BanjarmasinIndonesië reizen - De bijzondere contacten tijdens de reis