Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Emilie, Lian en familie - 13-08-2014
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Jammer dat de vakantie voorbij is, het was onze eerste kennismaking met Azië en heel erg goed bevallen. Zo’n andere wereld, vriendelijke mensen en een prachtige natuur en een ontspannen sfeer. 

We geven de reis een 9+. Het was top geregeld allemaal en we hebben Footprint Travel al aangeraden aan vrienden en familie.

Bijna alle accommodaties waren heel goed uitgekozen, passend bij de sfeer en omgeving.  Het hotel Adi Assri aan het strand in Permuteran op Bali, Tabo cottages bij het Tobameer op Sumatra en  Duta Hotel in Yogyakarta waren onze favorieten.
 
We hebben heel veel excursies gedaan. Vrijwel elke dag hadden we wel iets op het programma staan. We hebben goede herinneringen aan de fietstocht bij Ubud, de jungletrekking op Sumatra, de jeeptocht naar de Bromo en de culinaire tocht door Yogyakarta.
Wij raden aan om niet te beknibbelen op de excursies. Ze stellen je in staat om op een leuke en ontspannende en soms inspannende manier een goed beeld te krijgen van de Indonesische cultuur en natuur en het contact met de lokale mensen mag je niet missen!

We hadden stuk voor stuk aardige, attente en bekwame chauffeurs en gidsen. Ze waren flexibel en regelden alles prima voor ons. We vonden het erg fijn dat Jacqueline informeerde tijdens onze reis en goed bereikbaar was. Top!


Indonesië reizen - Bromo in de ochtendmistIndonesië reizen - Hindoes leggen offertjes bij de tempel in UbudIndonesië reizen - Onderweg op JavaIndonesië reizen - Paardrijden bij de BromoIndonesië reizen - Pasar in UbudIndonesië reizen - Wandelen in Tawangmangu