Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Martijn en Elida - 23-08-2013
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Het was een super goede vakantie! We zullen jullie zeker aanraden. Het was een zeer mooie reis en goed georganiseerd met leuke hotels. Accommodaties ware goed. Het wat kleinschalige sprak erg aan. Zoals in Kalibaru en Sukuh. Het hotel in Pemeteran was ook erg goed, maar dat verwacht je dan ook van zo'n hotel op Bali. Zoals verwacht was Sukamade wat minder...
 
Excursies waren leuk. Leukste waren de culinaire trip in Yogyakarta (waarbij gelukkig het gado gado restuarant dicht was en we bij de spicy sambal restaurant hebben gegeten), snorkelen bij Pemuteran en de Ayuveda workshop bij de biologische Spa in Ubud. De trip naar Sukamade had best 1 nacht kunnen zijn in plaats van twee.
 
De organisatie was in het algemeen erg goed. De informatie en draaiboek waren erg uitgebreid en goed. We hadden twee kleine logistieke probleempjes, maar deze werden adequaat door de locale trouble shooter verholpen en hebben de vakantie derhalve niet echt verstoord.