Elsa Alblas - 02-10-2015
Cijfer voor deze reis: 10 van 10


Onze reis in een paar woorden: het was geweldig! We konden ons gewoon helemaal focussen op het beleven, genieten en ontmoeten. Geen omkijken naar vervoer of overnachting.

De accommodaties waren erg basic, wat we van te voren ook wisten. De koude douche is soms doorbijten. Verder had iedere plek zijn charme. Topper vonden we de ecolodge in Moni. Prachtige plek!

Absoluut hoogtepunt was voor ons de boottocht naar Komodo en de nacht op het dek. Wat een gevoel van vrijheid! Het snorkelen bij de 17-islands is ook adembenemend.
Enorm veel indruk maakte ook het verblijf in het authentieke bergdorp. Of we ook iets kunstzinnigs konden laten zien, vroegen de muzikanten 's avonds! Haha.

De organisatie was prima! Duidelijk draaiboek en alles super geregeld. Met name onze chauffeur op Flores is het speciale vermelden waard. Nimus heeft zo ontzettend zijn best gedaan!

 


Indonesië reizen - Eiland-dorpje in de buurt van KomodoIndonesië reizen - Tujuh belas eilanden bij RiungIndonesië reizen - Rijstterrrassen op FloresIndonesië reizen - Ngada dorpIndonesië reizen - Zonsondergang boven de  17-islandsIndonesië reizen - Spinnewebrijstvelden bij Ruteng