Familie Kaat - 07-08-2017
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


Vakantie is voor ons nieuwe gebieden verkennen, nieuwe culturen zien en voelen en lekker in de natuur zijn.

Wat betreft de hotels:
In Bukit Lawang: mooie lokatie, goed restaurant. De kwaliteit van de bedden handdoeken mag echt wel iets verbeterd worden. Over het hotel in Berastagi: overall positief, minder mooi hotel, maar vriendelijke staf, fijne bedden. Badkamer a bit rundown. 
En tenslotte het hotel op Samosir: echt prima hotel, de eigenaar was (denk bij afwezigheid van zijn vrouw) een beetje gestrest. Jammer dat we er 's avonds niet konden eten.

De trekking naar de orang-oetangs: top en nog eens top. Tubing: ook leuk. Beklimming van de vulkaan Sibayak: helemaal leuk om te doen, mooie krater. Weinig inspanning. Zwavelbaden: leuk, maar persoonlijk vond ik het wel erg stinken.
Op het Tobameer hebben we zelf nog een trip geboekt en met de boot een aantal dorpen bezocht: dit tripje is oké. Je hebt dan al een aantal Batak-dorpen bezocht en dit voegt mijns inziens niet veel meer toe, maar toch ook leuk.

De chauffeur was prima en de gids in Bukit Lawang ook. Het duurde nogal lang voor we het informatiepakket ontvingen en het was niet compleet. Voor de rest was het een leuke trip. Heb Sumatra met positief gevoel in mijn hart gesloten. Dank je wel hiervoor.

 


 
Footprint Travel
Voordat je doorgaat...
Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website.
Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!

Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis?
Rondreizen Riksja Travel