Ed en Ans - 01-07-2014
Cijfer voor deze reis: 10 van 10


De 3-daagse Klotok-excursie is onbetwist het hoogtepunt van deze reis! Uiteraard moet je een natuurliefhebber zijn, maar dan is dit een ervaring pur sang! Dat geldt dan voor de manier waarop je dicht bij de natuur leeft, de dieren die je ziet én de ervaring wat nu écht luxe luxe maakt. Dan is opeens tv, mobiel, internet ed. niet eens meer de luxe die je wenst! Maar wel de luxe om ’s morgens wakker te worden in/met de natuur, de luxe dat de kapitein, kok, hulpje en gids op de boot voor jou op een basale manier die dagen zo onvergetelijk mogelijk willen maken! Je ervaart het als een voorrecht om deze dagen te mogen beleven! 
 
Ze hadden ons aangeraden 12 grote flessen bier te kopen. Wij vonden het wat veel en het was ook best duur, maar gedurende de trip bleek, dat zij er ook graag van mee dronken. Daar hadden we uiteindelijk alleen maar lol in, want de crew was perfect; ondanks de basic-lifestyle wisten ze ons zo te verwennen.
 
Ook de drijvende groente- en fruitmarkt bij zonsopkomst is een regelrechte 'must', als je de totale sfeer van deze streek wilt ervaren! Indrukwekkend was de boottocht in de omgeving van Banjarmasin. Je krijgt op die manier een goede indruk hoe het leven voor de locals op en rondom de rivier plaats vindt.
 
We vertellen graag over deze reis, zeker aan onze familie en vrienden!


 
Footprint Travel
Voordat je doorgaat...
Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website.
Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!

Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis?
Rondreizen Riksja Travel