Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Henk Muijen en Jacqueline Stigter - 19-06-2014
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Onze reis naar Indonesië geven we wel een 8,5 of zelfs een 9. De rondleiding in Bandung was geweldig! De wandeling bij Sukuh en het bezoek van de tempels was ook prachtig. De culinaire tocht met de brommer in Yogyakarta was super! Het vroege bezoek aan Bromo en de Borobudur ook. Ik kan niet stoppen !! Alles goed geregeld en gevarieerd !!
 
De hotels waren ook meer dan prima. Voor ons waren Taman di Blayu (West Bali) en Rumah Kita (Kalibaru) twee 
hoogtepunten. Het hotel in Sukuh was ook heel leuk. De variatie in hotels, soms wat eenvoudiger en soms luxe (Malang, na een lange reis en vroeg opstaan) was heel prettig.
 
Alles wat we gedaan hebben, was goed geregeld en werd door leuke gidsen ondersteund, de chauffeurs spreken minder goed engels, maar stonden klaar op afgesproken tijd; zeiden wat er onderweg te doen was (natuurlijk uitstapjes naar familie bedrijfjes, batik, zilver etc.).
 
Eigenlijk mag je niets missen, de Borobudur en Prambahan niet, maar ook Jakarta niet, Ook al is het een bijzondere grote stad; met heel veel problemen. Je komt tijd te kort!