Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Ron, Marianne, Michelle (20) Ryan (16) Ruygrok - 08-08-2013
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


We hebben het ontzettend leuk gehad op Java. Het begon gelijk goed met een heel mooi hotel in Jakarta. Een heerlijk plekje om bij te komen. Daarna natuurlijk de botanische tuinen van Bogor. De stadswandeling in Bandung sprong er ook echt uit, de gids, een studente van 21, kon leuk vertellen. Onze zoon van 1,96 meter was een hele attractie en werd in de stad door alle meiden op de foto gezet, op een gegeven moment wat hij er wel klaar mee! Leuk om in de sfeer van vroeger te blijven en in hotel Savoy Homann in Bandung te slapen.
 
Vervolgens met de trein naar Yogyakarta. Hier volgde de leukste dag van onze reis. ’s Ochtends eerst de zonsopkomst op de Borobodur: heel indrukwekkend. Zoals jullie adviseerden hadden we een gids genomen, die was echt fantastisch. ’s Middags hadden we de Culinaire Tocht in Yogyakarta. We werden achter op scootertjes rondgereden door een hele leuke groep studenten. Ze waren echt geïnteresseerd en de vragen gingen over en weer. Extra leuk omdat onze kinderen ook studeren. Sommige dingen waren dicht vanwege Ramadan, aan de andere kant was er juist weer een marktje die er anders niet was. Je komt op plekken waar je normaal aan voorbij loopt. De mensen waren supervriendelijk.  We hebben van alles geproefd. Je ziet Indonesië van een andere kant. Dit was de allerleukste dag van de reis. Kortom, we zijn blij dat we ons door jullie hebben overhalen voor een extra dag om deze Culinaire tocht te doen!