Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Remco en Hilde - 27-08-2013
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Onze eerste reactie: Heerlijk, goed georganiseerd/verzorgd, indrukwekkend, goede balans rust en actief. Het fotoboek is inmiddels af en dat zorgt nog elke keer voor een grote glimlach op ons gezicht. Heel erg bedankt voor deze reis en ervaring. We zijn een stukje wijzer en gelukkiger geworden. We geven de reis een 9, we gaan Footprint Travel absoluut aanraden aan vrienden en familie. 
 
De organisatie was perfect. We zijn zeer gesteld op service en we werden nooit teleurgesteld. De lokale vertegenwoordiger is een topper! Alle gidsen en chauffeurs waren super aardig. Ze hielpen ons waar ze dat konden en we waren in staat om leuke gesprekken te voeren. Ze gaven ons nuttige tips en ze hielpen ons met de kleinste dingetjes (postzegels kopen bijvoorbeeld)! Het waren luxe accommodaties, met goede service waar we heerlijk konden rusten / slapen.
 
We zijn echt heel erg tevreden met de organisatie. Ook de voorbereidingen en de communicatie tijdens de voorbereiding was perfect. Alles keurig uitgeschreven en in mooie overzichtjes gevat wat we wanneer gingen doen, waar en in welke plaats we overnachtten. 
 
Onze hoogtepunten op deze reis: 
• Wandelen naar de top van de Mount Batur om de zonsopgang te zien
• Gili meno als geheel
• Kookcursus bij Balinese familie