Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Maureen Wever - 04-06-2013
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Mijn spirituele reis naar Bali was zo bijzonder, echt een openbaring. Ik heb gewoon heimwee naar Bali. Omdat mijn vriend niet mee kon, ging ik alleen 2 weken op reis. Best spannend. Met hulp van Footprint had ik van te voren om de dag een excursie uitgezocht, die bij mij paste. De excursies bleken super goed bij mij te passen! Het begon al goed met een 4 uur durende spa behandeling, met een massage van ’20 vingers’!
 
Wat zijn de mensen van Happy Heart (Senang Hati) een ontzettend lieve mensen. Toen ze erachter kwamen dat ik heel graag het kostuum van een Balinese danseres eens wilde uitproberen, hebben ze me helemaal verkleed en mocht ik zo op de foto. Super! Eerder had ik dit nagevraagd, maar was het bij een officiële fotograaf heel duur om te doen. Nu heb ik Senang Hati fijn een goede donatie kunnen geven. Iedereen blij!
 
De spirituele dag naar Oost-Bali die jullie speciaal voor mij georganiseerd hadden was heel erg bijzonder. We gingen naar een tempel hoog in de bergen, waar ik een Purificatie ritueel heb uitgevoerd bij bronnen. Ik heb hier een aantal bijzondere dingen meegemaakt. Zo zag de chauffeur aan tekens in de natuur precies wat ik had gewenst! Ook was ik mijn hanger van bergkristal verloren. Volgens de healer paste die steen niet goed bij mij, en hij heeft me een andere gegeven. 
 
Ook de Herbal Walk door de rijstvelden en de daarop volgende kruiden workshop (Jamu workshop) waar ik met kruiden van alles leerde maken: echt ge-wel-dig! Wat een lieve, wijze mensen, je krijgt in een dag een band mee. Ik heb mijn koffer vol met al die prachtige biologische kruiden producten meegenomen naar huis en een ander tasje voor mijn kleding moeten kopen! 
Op mijn vrije dagen heb ik ter plekke een schildercursus en een massage cursus genomen. Ook heb ik onderweg hartstikke veel leuke mensen ontmoet, waar ik bijvoorbeeld een hapje mee ging eten, dus eenzaam was ik nooit. Dit hangt ook een beetje van jezelf af, ik ben zelf niet verlegen. Ik heb een super reis gehad, en ik ben nu al aan het sparen voor volgend jaar!