Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Familie Nijsen - 09-08-2018
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


We zijn begonnen op Sumatra met de drie gezinnen. We hebben een mooie wandeling gemaakt door sawa's en bergen en het Minangkabaugat. Mooie dingen gezien en heerlijk gegeten thuis bij onze chauffeur.
Daarna zijn we naar Bali gevlogen en hebben het noorden van Bali verkend wat prachtig was. Na een paar dagen gekozen om eerder uit het noorden te gaan richting het zuiden.
Daar veel en mooie tripjes gedaan en ook paar keer in contact geweest met de contactpersoon in Sulawesi om wat dingen re regelen voor bijv. onze trips en upgrade in ons hotel.
Daar hebben we een mooie tijd gehad. Wel daar ook de aardbeving meegemaakt, best heftig, maar onze gedachten gaan vooral uit naar de mensen van Lombok en de Gili eilanden.
 
Voor de rest hebben wij een fantastische vakantie gehad en heb ik mijn vrouw en dochter kunnen laten zien waar mijn roots liggen en waarom ik Indonesië zo geweldig vind.
 
Als ik in het vervolg weer een verre reis ga maken dan kies ik absoluut weer voor Footprint.
Dit, omdat alles klopt. Heel erg prettig om zaken mee te doen. Uitgebreide voorbereiding, draaiboek etc tijdens onze vakantie gekregen en dag en nacht beschikbaar voor vragen en advies.
Jullie waren vanaf het begin al heel erg meegaand met onze reis en zelfs tot na het einde van onze reis.
Nogmaals dank voor alles en wij gaan zeker van elkaar horen in de toekomst.