Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Maayke Theeboom en Rolf van der Kleij - 01-10-2013
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


Geweldige vakantie gehad. Veel gezien en veel gedaan. Mooie afwisseling van natuur, cultuur en relaxen: 8. We gaan Footprint Travel aanraden aan vrienden en familie.
 
Goede variatie in accommodatie. De eerste twee accommodaties op Sumatra waren wat eenvoudiger. Zeker voor de accommodatie in Tankahan is het handig een eigen slaapzak oid aan te raden aan reizigers. Wij hadden namelijk geen deken oid (gelukkig wel een slaapzak mee). Verder waren de accommodaties netjes en goed geregeld.
 
Alle excursies kan ik andere reizigers aanraden om te doen. Wij vonden allesheel erg leuk om te doen. Wij hebben in Tangkahanolifantengewassen en daarna gaan tuben op de rivier. Tijdens het tuben hebben we bij een waterval geluncht, dat was echt waarzinnig mooi. Aanrader aan andere reizigers om dit te doen.
 
Alles is zeer goed geregeld. Voldoende informatie, chauffeurs altijd op tijd en keurige auto’s. De stops onderweg kosten vaak (entree)geld, tip is om dit nadrukkelijker aan te geven in het draaiboek. Dan kunnen mensen er bewuster voor kiezen. Nu wordt je ermee overvallen soms.