Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Jitty Straatsma - 07-08-2015
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Het verblijf in Pemuteran was heerlijk; fijne accommodatie en mooi snorkelen. Wel een aandachtspunt misschien: Mijn man is een brildrager. Hij ziet niets zonder bril. De bril paste helaas niet in het masker en daardoor heeft hij niet kunnen snorkelen. Wij hebben niet eerder gesnorkeld en daar dus niet bij stilgestaan. Dit zou een tip kunnen zijn voor anderen.
De dolfijnenen-excursie was prachtig, alleen de zonsopkomst al op het water. De verkoopsters op het strand daar waren wel wat opdringerig. Het hotel was ook goed.
De wandeling bij Munduk was ook heel mooi, alleen wel jammer dat die korter was dan de beschreven 3 à 4 uur; we hadden graag nog wat meer gewandeld, ook langs de rijstvelden. We waren na 2 1/2 uur al weer terug in onze cottages,
Het hotel in Ubud was prima en de mountainbike-tocht in de omgeving was geweldig! Het zat erg goed in elkaar.

De informatie was goed, zeer uitgebreid. Alle chauffeurs waren prima, ze spraken ook redelijk tot goed Engels. De chauffeur die ons van en naar de snorkelplek bracht, heeft nog even een extra stop bij een ATM gemaakt. De chauffeur van de transfer van Munduk naar Ubud kon ook onderweg veel vertellen over de verschillende bezienswaardigheden. Eigenlijk alleen de chauffeur van de transfer naar het vliegveld sprak geen Engels.
De gidsen waren top! We hebben er drie gehad, maar die wisten alle drie veel informatie te geven.