Mariëtte - 20-08-2019
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Mooie combinatie van het authentieke Sumatra en het meer toeristische Bali. Op Sumatra waren het verblijf in Tabo Cottages aan het Tobameer en de ontmoeting met orang-oetans bij Bukit Lawang twee van de hoogtepunten. Op Bali vonden wij als ouders het verblijf in Pemuteran (rustig, mooi strand en snorkelen) en tussen de prachtige rijstvelden bij Sidemen erg mooi, onze tienerdochters werden daarnaast vooral erg blij in het levendige Seminyak (gekleurde zitzakken op het strand, muziekje er bij en een lekkere mocktail). Al met al voor ieder wat wils!

Alles was goed geregeld en de accommodaties waren heerlijk. Alle info in het draaiboek klopte en de chauffeurs waren er altijd op het afgesproken tijdstip. Konden ook goed overleggen over de bezienswaardigheden onderweg. 

Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen -