Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Claudine van Lith - 07-01-2016
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


We hebben een fantastische reis gehad en alles was prima georganiseerd.
Alle betrokkenen hielden zich aan de afspraken, ze waren zeer beleefd en onderlegd. Het informatiepakket was mooi.

De accommodaties waren heel goed, vooral Yogyakarta, Rantepao en Bunaken sprongen er uit. Iets minder vonden we de guesthouses bij Tomohon en Tangkoko, vooral vanwege de sfeer, en het hotel in Makassar gaf minder service dan we elders gewend waren.

Echt alle excursies zijn aan te raden, maar onze favorieten zijn de culinaire tocht in Yogyakarta en het snorkelen bij Bunaken. 
Heel zuid Sulawesi is echt prachtig. De mensen in Noord Sulawesi zijn heel vriendelijk en de leuke openhartige gidsen geven veel informatie over de geschiedenis en relatie met nederland.


 


Indonesië reizen - Rijstvelden SulawesiIndonesië reizen - Eten bij de mensen thuisIndonesië reizen - Indonesië reizen - TempemeerIndonesië reizen - De graven in omgeving RantepaoIndonesië reizen - Omgeving RantepaoIndonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - De zwarte makaak in TangkokoIndonesië reizen - Duiken op Bunaken