Monique en Coy Wagenaar - 04-01-2013
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


We hebben een fantastische vakantie gehad. Alles was ontzettend goed geregeld: mijn complimenten! We zijn ook heel enthousiast over de chauffeurs. Voor de hotels hadden we upgrades aangevraagd voor wat meer luxe, en dat was ook helemaal naar onze zin. Natuurlijk zijn er plaatsen waar geen alternatief is, dat is dan ook geen probleem.
 
Onze hoogtepunten waren de autorit van Bogor naar Bandung over de Puncakpas (prachtige route) en de treinreis van Bandung naar Yogyakarta (alsof je door een schilderij reist). Achter op de scooter met de meiden voor de culinaire tour in Yogyakarta was ongelofelijk leuk. De jeeptocht naar de Bromo was ook heel bijzonder.
 
De soms lange reistijden in Oost-Java hadden we onderschat. 300 kilometer van Yogyakarta rechtstreeks naar Malang is zo maar 12 uur rijden. We waren blij dat we met een privé auto reisden. Soms kruisten we een groepstour die zo veel langer onderweg waren dan wij, dan was een privé auto wel heel relaxed. De extra dag in Malang hebben we een becak tocht door de stad gemaakt, dit was erg leuk. We kunnen iedereen aanraden hier een extra dagje in te lassen.
 
We kunnen jullie organisatie van harte aanbevelen en hebben zelfs al verschillende mensen jullie adres gegeven.


Indonesië reizen - Vrolijk op de foto. Indonesië reizen - Met zijn allen op de scooter.Indonesië reizen - Dansvoorstelling