Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Londa en André - 25-11-2016
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Het was een hele fijne vakantie voor ons, alles was uitstekend geregeld; van het afhalen van het vliegveld van Makassar tot aan het wegbrengen naar het het vliegveld van Palu.
 
Bijna al onze gidsen waren heel leuk en enthousiast, behalve de man die ons begeleidde in Maros; hij was weinig inspirerend. De rest was TOP:
Onze gids Henri in Toraja heeft alles verteld over de begrafenisceremonie waar we bij mochten zijn.
Onze uitstapjes in Tentena en het verblijf in de Bada vallei kregen een extra dimensie door de goede zorgen van onze gids Elly: onze lunches heeft ze zelf thuis voorbereid. We hebben boodschappen op de markt gedaan en ik mocht allerlei groente en fruit uitkiezen die we ’s avonds dan weer op tafel geserveerd kregen. Elly verdient een absolute pluim.
 
De watervallen bij Saluopa, één van mijn hoogtepunten: nog nooit zoiets moois gezien!
 
Ook voor Footprint Travel een compliment. Jullie hebben een goede keus gemaakt wat betreft de mensen met wie jullie in Sulawesi samenwerken!


Indonesië reizen - Met hulp van Elly over de Saluopa-watervalIndonesië reizen - Met de gids in Tana TorajaIndonesië reizen - Pluk de jambu, SulawesiIndonesië reizen - Zicht op de sawa, SulawesiIndonesië reizen - Kleurrijk SulawesiIndonesië reizen - Met de gids op het Tempe-meerIndonesië reizen - Rantepao in de verteIndonesië reizen - Prachtige speeltuin, SulawesiIndonesië reizen - Megalieten in de sawa, Bada ValleiIndonesië reizen - Waterpret bij het Posomeer