Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Jacqueline Beeren - 02-08-2016
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


We hebben een geweldige vakantie gehad. 
We hebben de culinaire ontdekkingstocht in Yogyakarta gedaan. Dit is echt een aanrader! We zaten achter op een scooter en reden langs allerlei eettentjes om uitleg te krijgen en te proeven. Vooral ook het contact met de jongeren die de scooters bestuurden was erg leuk. Veel te weten gekomen over de dagelijkse dingen en de (islamitische) cultuur.
De excursie naar de Bromo vulkaan was fantastisch: vroeg opstaan en met een jeep de berg op voor de zonsopgang. Wonderbaarlijk om te zien en prachtige vergezichten. Daarna deden we de jeepsafari door het gebied rond de Bromo naar Malang. Ook dat was helemaal fantastisch. Het was een prachtige tocht door het maanlandschap rond de Bromo en daarna door de bergen. Het was best spannend om over die smalle bergkam te rijden, maar het uitzicht was fantastisch. Onderweg nog een wandeling door het bos gemaakt naar een waterval, ook dat was erg mooi!

Bijna alle accommodaties, op die in Tawangmangu na, waren mooi en prima in orde! De reis was super georganiseerd. We hebben onderweg nog contact gehad met de lokale vertegenwoordiger en dat werkte snel.
Wel vielen de lange ritten ons wat tegen. Gelukkig hadden we een geweldige chauffeur. Een aardige man, die goed reed. Steeds op de achtergrond aanwezig om te helpen waar nodig. Altijd stipt op tijd en hij wist ook veel te vertellen onderweg.